Dallas Steak

Dallas Steak Dananın sırt bölgesinde bulunan kol etine yakın olan bölümünden çıkan yatay olarak kesilen ete verilen isimdir. İçerisine haritaya benzer biçimde yağ işlemiş olan yumuşak, lezzetli bir steak olan Dallas Steak damak tadınıza uygundur.

Kuzu Sırtı

Kuzu sırtı küçükbaş hayvanların sırt kısmından, pirzolalarının üst ve arka bölgesinden çıkarılan, sığırlardaki kontrfileye denk gelen bölümüdür. Ülkemizde kasaplık küçükbaş hayvanların tümüne kuzu eti denildiği için kuzu sırtı denildiği zaman onun koyun eti olduğu anlaşılmalıdır. Koyunların en az hareket eden bölgesi olduğu için yumuşak bir ettir.

T-Bone Steak

Hayvanın sırt kısmından kesilen, ismini ortasında bulunan T şeklindeki kemikten alan biftektir. Bir tarafında bonfile, diğer tarafında kontrfile bulunur. 350-400 gr kadardır. Lezzetlidir. Dry Aged (kuru dinlendirme) yöntemi ile dinlendirilir. Az ve orta derecede pişirilir. Kekik, tuz ve istenilen baharatlar ile servis edilir.

Fikret Spagetti

İnce Dilimlenmiş Kol Eti fırın patetes tulum peynir salatası

Dana Lokum

LOKUM Dana bonfilenin göbek kısmıdır. Hiç hareket etmeyen, yumuşak bir ettir. Yaklaşık 20 gün dinlendirildikten sonra servise hazır hale gelir.İçi sulu, pembe ve yumuşaktır. Wet Aged (ıslak dinlendirme) yöntemi ile 7-14 gün arası dinlendirilir. Az ve orta derecede pişirilir. Kekik, tuz ve istenilen baharatlar ile servis edilir.

Burger

Steak eti ile hazırlanmış leziz burger